Opleidingsinstelling Geestelijke Gezondheidszorg

 

Verpleegkundig Specialist

GGZ-VS Beleid rond Coronavirus
  Nieuwsoverzicht 

Meest gestelde vragen 

Klik hier voor de meest gestelde vragen en ons antwoord daarop rondom het Coronavirus beleid bij de GGZ-VS. Mocht jouw vraag er niet bij staan, mail ons dan op info@ggzvs.nl

   

20 maart 2020: controle kamer GGZ-VS

Vanuit de controle kamer bij de GGZ-VS in Utrecht worden dagelijks de virtuele lessen opgestart en gemonitord. Zelfs eindpresentaties van een module konden zo worden gehouden. Docenten en vios reageren enthousiast. Wij kijken met een goed gevoel terug op deze 1e digitale lesweek.

   

Virtuele classroom voor vios


Klik hier voor de technische intstructie.

Virtuele classroom voor de docent
 

Klik hier voor een inhoudelijke instructie.
Klik hier voor de technische instructie.
 

   
 

16 maart 2020: 1e virtuele lessen zijn een feit
 

Gemonitord door de directeur vanuit de leslocatie in Utrecht zijn op maandag de 1e online lessen van start gegaan. 100 1e jaars vios volgden hun les vanaf hun huisadres. De docent(en) en de vios waren present. We zijn trots op de medewerking van iedereen en dat dit zo snel gelukt is! 

Technologische ontwikkelingen en het geleidelijke gelijktrekken van de asymetrische arts – patiënt relatie wordt niet langer als bedreiging van de gevestigde machtsposities gezien, maar als een lonkend perspectief om nieuwe verhoudingen tot norm te verheffen. Voor meer informatie klik hier

   

15 maart 2020: Control room digitaal lesgeven 
 

In het weekend van 15 en 16 maart is er door de directeur en systeembeheerder(s) gewerkt aan het mogelijk maken van digitaal lesgeven. Hier een blik op de 'control room'.

   
 

13 maart 2020: besluit lesstop in Utrecht

Op vrijdag 13 maart viel het besluit om de lessen in Utrecht stop te zetten; inmiddels zijn alle scholen in Nederland dicht tot in ieder geval 6 april. Het personeel, de vios, de opleiders en de docenten zijn per mail geïnformeerd over maatregelen en digitale lessen.  Klik hier voor het bericht.